Despre noi

Misiunea companiei

„Clasic Mobili” este un salon de mobilă românească, care a intrat pe piața mobilei din Republica Moldova în aprilie 2016.
Într-o societate contemporană, în care timpul, calitatea și prețul sunt cele mai apreciate elemente, Salonul de mobilă „Clasic Mobili” aduce iubitorilor de frumos și eleganță, o colecție nouă de modele clasice și moderne la cele mai accesibile prețuri.


Valorile companiei

Atenția pentru client.
- Activitatea companiei este focusată asupra nevoilor clienților noștri.
- Specialiștii noștri, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, vor răspunde la cât se poate mai multe dintre cerințele clienților, ca să contribuim la satisfacția și succesul lor.
- Calitatea mobilierului este garantată de colaborarea cu cele mai mari fabrici din România.
- Un client fericit este prieten fidel, iar fidelitatea noi o răsplătim cu un card de reducere pe viață de 16%, iar în fiecare an, de ziua lui de naștere, îi oferim în dar un certificat valoric de 1000 de lei.
- Ne place să facem și mici bucurii, prin lansarea unor oferte promoționale lunare, dar și prin surprizele plăcute aduse clienților noștri.

Atenția pentru detalii.
- Mobilierul nostru corespunde tuturor provocărilor, având elemente antice, clasice și moderne.
- Sculptura manuală, intarsia, dar și finisajul, care redă frumusețea naturală a lemnului fac din fiecare piesă de mobilier, un produs unicat și individual, oferind senzația că a fost executată doar pentru Dvs.
- Fiecare mobilier este prevăzut cu mecanisme fiabile și practice, care, spre exemplu, pot transforma divanul Dvs. dintr-o canapea confortabilă într-un dormitor spațios.


Viziunea companiei

- Noi urmărim să atingem excelența în relațiile noastre cu clienții, să le oferim mobilier exclusiv la prețuri avantajoase, cu posibilitatea de a fi achitat în rate și fără dobândă.